Hem

 
 


Företagsevents Företagsfest Konferens och konferensbokning,  Teambullding.

Många företag brottas ständigt med frågor som:
Vad skall vi hitta på för exklusivt event för våra VIP-kunder som har ”gjort allt”?,
Var kan vi lägga nästa ledningsgruppmöte där vi kan få lugn och ro i en exklusiv miljö?
Hur kan vi hitta på något till personalen som gör att de minns och uppskattar Vårfesten eller Kickoffen?

PR Events kan, tack vare goda kontakter, erbjuda Er ett stort urval på lämliga event.
Alltifrån 5 -150 personer. Nedan ser Ni ett urval av populära event.
Ställ en fråga så tar vi snabbt fram ett kostnadsförslag!
(I de flesta fall så ingår middag eller lunch).
Grupperna är:
LÖS UPPGIFTEN TILLSAMMANS (Teambuilding), I VATTNET & LUFTEN,
MOTOR,
Utmaningar, TÄVLA MOT VARANDRA, MAT & DRYCK OCH ALLMÄNT MUMS, SKAPA & PYSSLA SJÄLV,
FLYG & RACING NÄSTAN PÅ RIKTIGT och FILM, MUSIK & DANS (Stjärnämnen?)

LÖS UPPGIFTEN TILLSAMMANS: (Teambuilding).
Fångarna på Fortet
Inta Vaxholms kastell under en eftermiddag och ge er i kast med de roliga utmaningar och sammansvetsande aktivteter som väntar i det gamla fortet.
"T a kulan då! Kämpa!" Ljuder genom den historiska byggnaden.
Gamla Stan kampen - teambuilding mitt i Stockholm
Ta er genom smala gränder och torg, vad gömmer sig bland öns byggnader? Varför heter den Helvetets gränd? Vilka pryder slottets fasad? Följ med ut på en lärorik och spännande företagsaktivitet i en anrik miljö.

Kappsegling Teambuildning.
Båten kränger, vattnet forsar längs sidorna av skrovet och vi slår, allt för att ligga perfekt bakom startlinjen.
Besättningen är alert och samtrimmad och kommunikationen flyter bra
Adrenalinet pumpar. Pang! Skottet går. Nu gäller det, alla måste hjälpas åt och ingen position är oviktig ombord - för vi ska vinna!Utmaningen  Teambuilding - Prioritering och snabbhet
Här gäller det inte bara att vara snabb och noggrann, utan dessutom att enas och prioritera. Ska laget genomföra många enklare uppgifter eller lägga sitt krut på färre men mer krävande utmaningar?

De fyras hemlighet teambuilding mitt i stan
Färdas genom historien och lös en gåta tillsammans. I den här spännande teambuildingövningen ska ni försöka lägga vantarna på världens mest åtråvärda recept – det som förvandlar bly till guld!

Checkpoint 59
Denna övning fokuserar på tydlighet, tillit och god kommunikation.
Utförande
Detta är en lagaktivitet som är rolig och kräver ett bra samarbete inom gruppen. Varje lag utser en kapten som får en walkie-talkie och en karta med 16 kontrollpunkter. Vikten av god kommunikation kommer att framgå med all tydlighet. Vad händer om det blir en fnurra på tråden?
Spy Academy - Teambuilding mitt i Stockholm
I rollen som hemlig agent kan vad som helst hända! Red ut en spionhistoria tillsammans i den här rafflande teambuildingövningen. Det mesta av informationen om denna teambuilding är naturligtvis hemligstämplad, men det hela börjar med att ni delas in i spiongrupper och kontaktas av den mystiske överste Akroyd. Smyg, smid planer och upplev spänningen tillsammans medan ni benar ut historien. När den dramatiska upplösningen närmar sig gäller det att ha tungan rätt i mun, men de agenter som lyckas lösa uppdraget har en furstlig belöning att vänta!!

Imperiet - Teambuilding på Tekniska museet.
Bygg upp ett affärsimperium på bara två timmar i den här roliga gruppaktiviteten. Tävla mot arbetskamraterna bland alla prylar och pinaler på Tekniska museet. Under lättsamma former ska de mest slipade affärsmagnaterna utses – och alla möjliga olika egenskaper behövs för att vinna.
Katapultbygge - ett underhållande event
Väl på plats på Gärdet kommer instruktören att möta upp er för en genomgång av aktiviteten. Efter presentationen får ni virke och verktyg till varje grupp för att skapa er egen katapult.
Under tävlingen kommer ni att bli bedömda i längd- och precisionsskytte.
Dagen avslutas i Kaknästornets ståtliga byggnad som sträcker sig 155 meter över havet.
Njut av en fantastisk middag med Stockholms bästa vy
Sulkybygge med ponnytrav
Sulkybygget är en uppskattad övning där färdigheter som tankverksamhet, gruppdynamik, hästvana och händighet sätts på prov. Ni ska lagvis bygga er egen sulky som ni sedan ska köra genom en teknikbana bakom en ponny.
Gardenparty
Det perfekta teambuildingminglet
Tankarna går till engelska vitklädda gentlemän i en grön böljande park och damer med parasoll mot solen och champagneglas i handen. Lagvis
möts ni i ett flertal kluriga och annorlunda övningar. Skräddarsy din egen flerkamp, välj bland många olika spel t.ex.:
Bat och Trap - En föregångare till klassisk cricket, Samspel - Samarbete under tystnad
Shuffleboard – Båtklassiker, Pistolskytte - Eko-Aims Skyttesimulator, Bocce - Likt Boule, vi spelar på gräs eller grus. Storlek på yta beror på hur många grupper det är och vilka grenar som utförs.

I VATTNET & LUFTEN:
Ribtur i Stockholm
Tur med RIB-båt – fartfylld aktivitet med middag
I detta riviga lilla event susar ni fram över vattnet tillsammans innan det vankas en delikat middag i hjärtat av
av skärgården.
Middagskryssning på yacht
Ta med dina kunder eller kollegor på en middagskryssning i Stockholms vackra skärgård ombord på en lyxig yacht .Båten utgår från Strandvägen, där ni samlas för att kliva ombord. Maten är av Maten är av högsta kvalitet och tillagas ombord. Köksmästaren och sommelieren hjälper er att komponera den perfekta kryssningsmiddagen. Ni kryssar runt i skärgården och passerar många vackra öar, vikar och sund. Ni kan själva bestämma var ni vill styra er kryssning. Vi ordnar ett fartyg som lämpar sig för ert sällskap!

Seglingsevent för företaget med middag.
I glittrande hav och med fiskmåsarna flygande på den klarblå himlen ska ni snart ut och segla Vinden tar tag i i
seglen, vattnet strömmar längs skrovet och ni är på väg. Snart kommer alla att vara engagerade i navigation, styrning, skotning och trimning. Stockholms vackra skärgård. Seglen hissas och båtarna lägger ut från kajen.
Sjöflygplan och middag
Upplev den fantastiska känslan av att på egen hand lyfta med ett sjöflygplan från skärgårdens glittrande vatten. Vem har inte drömt om att bli pilot? Nu har ni chansen att
Nu har ni chansen att prova på detta spännande yrke genom att spaka ett sjöflygplan i skärgården.

MOTOR:
Terrängkörning rolig teambuilding
Terrängkörning med Land Rovers, ratta ett mäktigt terrängfordon på en hisnande bana i detta fartfyllda event. Lev ut rallyförardrömmarna på ett säkert sätt och ha barnsligt kul i terrängen tillsammans med arbetskamraterna. Terrängkörning med Land Rovers är en häftig upplevelse, som gjord för en kickoff eller teambuilding. 

Folkrace och fyrhjuling
Denna eftermiddag kommer ni att få prova två actionfyllda och spännande motorsporter. Här får ni en grundlig genomgång och den utrustning som ni behöver. Sedan tävlar ni varandra i två motorgrenar. Folkrace och 4-hjuling.

Segwaysafari med höjdar middag
Segway är ett tvåhjuligt självbalanserande elmotordrivet fordon. Inte likt något annat. Här är det din kropp som styr fordonet, lutar du dig framåt åker du framåt
åker , bakåt så backar du.
Väl framme vid Kaknästornets ståtliga byggnad som sträcker sig 155 meter över havet tar hovmästaren över befälet och erbjuder er en fantastisk middag med Stockholms bästa vy.

Utmaningar:

Takvandring ett event på Riddarholmen
Trippa fram över nockar och åsar i ett hisnande event som garanterat ger er en ny syn på Stockholm .Denna spännande aktivitet är en höjdare på alla sätt och vis.  Takvandringen sker på Riddarholmen varifrån deltagarna kan njuta av en vidunderlig utsikt över huvudstaden.
Spökvandring – kusligt kul event
Upptäck Stockholms sägner och förbluffande historia under en nervpirrande promenad som avslutas med middag i rysligt mysig miljö.
Splinter Cell
Splinter cell - en fysisk utmaning
Likt Tom Cruise i Mission Impossible ska du ta dig igenom nätet av laserstrålar, åla dig igenom den trånga ventilationstrumman för att till igenom nätet av laserstrålar, åla dig igenom den trånga ventilationstrumman för att till slut klättra på väggen med hjälp av de små utskjutande stegen på ytorna, målet är att hitta så många knappar som möjligt innan det börjar blinka rött i cellen du är i. Svettigt? ja, det kan det bli. Det här är ingen aktivitet för den som är rädd för att klättra, krypa, klänga, lösa pussel, hitta knappar, ducka laserstrålar eller göra inbrott i kassavalv.
Under aktiviteten kan ni bli belönade med ett och annat blåmärke.

TÄVLA MOT VARANDRA:
Curling och middag som företagsevent
Sopa banan med kollegorna – curling är en aktivitet som passar alla företag. Man kan ha olika åsikter om curlingföräldrar, men curlingkollegor är däremot något enbart positivt.
Denna förr så
underskattade vintersport är nu på stark frammarsch och det beror inte bara på svenska OS-framgångar. Curling är väldigt lätt att lära sig, kräver ingen exceptionell fysik och – sist men inte minst – det är en väldigt kul och social sport.

Lerduveskytte som företagsaktivitet

Vi kan tillsammans med våra partners anordna olika typer av skytte. 
Vi skräddarsyr eventet efter gruppens storlek, tidigare erfarenhet och var ni vill vara
någonstans. var ni vill vara någonstans. Det krävs ingen tidigare erfarenhet. All utrustning ingår, vapen, ammunition, hörselskydd och lerduvor.
* Vi anordnar även företagsjakter av olika slag.
Pistolskytte
Under ledning av rutinerade instruktörer får ni pröva på pistolskytte på en av Europas modernaste banor. Efter en noggrann säkerhetsgenomgång och grundliga instruktioner i skjutteknik får samtliga
deltagare skjuta ett trettiotal skott med olika typer av vapen.
Koncentration är A och O vid pistolskytte och den som lyckas hålla fokus uppe kommer sannolikt att ligga i topp i tävlingen, om företagets prickskytt.
Segwaypolo som företagseventPå Gärdet, eller nära Gärdet om ni väljer inomhus, står våra instruktörer redo med segways och övrig utrustning. Ni delas in i lag, som spelar polo i turneringsform på enklare planer. 
Teamwork är nyckelordet för denna vansinnigt roliga och fartfyllda aktivitet.

Ponnytrav med kollegor
På en egen travbana arrangerar vi ert elitlopp. Loppen körs med lätthanterliga ponnyer.
 I riktiga kuskdressar och under tävlingsmässiga former kommer ni sedan att köra loppen kommer ni sedan att köra loppen. Innan loppen börjar, får alla en grundlig lektion i konsten att köra häst. Någon tidigare erfarenhet är inte nödvändig.
Boule och grillafton
Om man vill komma iväg från stan en stund men samtidigt ha nära tillbaka så är Djurgården det perfekta alternativet. Här har vi ordnat en unik afton i Sveriges
mest kända boulehallar. Prins Bertil förde boulesporten till Sverige och hans namn är aktat även bland spelare i boulens hemland Frankrike. Givetvis huserar ni helt själva i lokalen.
Efter att vinnarlag har korats och alla känner sig nöjda med spelet har det dukats upp en buffé. Det är bara att hugga in och njuta av maten och lokalen med dess fantastiska historia.
Pokerevent för företaget
Vi ordnar pokerkvällar för såväl stora som små sällskap. Poker är världens hetaste kortspel och vi ser till att ni får den rätta pokerstämningen.
Vårt pokerproffs finns med under hela kvällen och ser till att spelet flyter. Ni får både goda råd och tips på hur ni läser era motståndare.

MAT & DRYCK OCH ALLMÄNT MUMS
Matlagning
Vem önskar inte att kunna laga till något lite extra, och med en professionell kocks öga kunna dekorera och lägga upp maten smakfullt? Våra matlagningskvällar går ut på att laga en gourmetmiddag
under stämningsfulla förhållanden, i gott sällskap av såväl vänner/kolleger som vår köksmästare.
Libanesisk matlagning
Laga mat och ha trevligt med arbetskamraterna under ett minst sagt smakfullt företagsevent. Vägen till hjärtat går som bekant genom magen. Att vägen till en lyckad
det libanesiska köket är kanske mindre känt, icke desto mindre är det sant. Libanesisk mat kan beskrivas som en explosion av smaker utan att vara alltför stark.
Italiensk matlagning för företaget
Aktiv matlagning är en stark upplevelse som skapar stor samhörighet i en grupp och ger ny energi och inspiration. För dig som vill laga äkta italiensk mat, med en genuin italienska som handledare,
med företaget ordnar vi skräddarsydda matlagningsevent.
Grilla på terrassen i city
Grilla på terrassen i city
Varför inte njuta av en fantastisk grillbuffé mitt i stan? 
Nära Sveavägen abonnerar vi en takterrass för ert sällskap, ni är helt själva på
terrassen och kockarna med sina grillar står till ert förfogande.
Drinkskola med kollegor
Teambuilding där det både skakas och rörs. Tillsammans får ni lära er blanda snofsiga läckra drinkar av ett riktigt bartenderproffs. Alkohol brukar vara ett givet inslag på de flesta företagsfester, så varför inte dricka med finess? Vår trevliga drinkskola hålls på en restaurang  som vissa matrecensenter gett epitetet "Söders finkrog". Den kunniga bartendern berättar även historierna bakom de olika drinkarnas ursprung, vilket ofta innebär roliga anekdoter och ny kunskap att briljera med inför vänner och familj. Kvällen avslutas med en utsökt middag.
Rom och chokladprovning
Prova choklad med Sveriges enda kakaoodlare! Kvällens sommelier är uppvuxen bland romdestillerier och chokladplantage på Tobago i västindiska övärlden.
Som restaurangchef
har han skapat en diger romlista, med rariteter från tjugo- och trettiotalet som flaggskepp.  Efter provningen går ni till den prisbelönta restaurangen där ni avnjuter en karibisk meny.
Middag i mörker
Svartkrogen är ett oförglömligt äventyr i total mörker. I mörker skärps sinnesintrycken och du erbjuds att inta en måltid där smak, doft och känsel får en betydligt mer framträdande roll. Du får ett kulinariskt äventyr med många nya erfarenheter. Är det en oliv eller vindruva jag äter? Hur kommunicerar vi med varandra utan ögonkontakt?
Middagskryssning för företaget
Vid ankomst serveras en uppfriskande fördrink på fartygets soldäck. Efter mingel i den saltstänkta brisen sätter ni er till bords i fartygets vackra matsal. Där serveras en vällagad trerättersmiddag med skärgårdsanknytning.

SKAPA & PYSSLA SJÄLV
Glasblåsning för företag
Att blåsa glas är ett kreativt hantverk med över tvåtusen år på nacken. Många tror att man måste ha lungor som en maratonlöpare för att lyckas, men faktum är att glasblåsning handlar mest om
timing, teknik och en känsla för glasets särskilda egenskaper.

Stoppa egen korv
Här får du chansen att tillverka och smaksätta din egen korv. Efter att ha upplevt riktigt kött, närproducerade och ekologiska råvaror kommer du aldrig mer vilja köpa färdig korv igen.

Polkagristillverkning med middag.
I Gamla stan kommer ni att mötas i en mysig liten butik som ger er en känsla av Bullerbyn och ett genuint svenskt hantverk.
Ni börjar kvällen med ett glas vin eller öl vid genomgången om
polkagrisens historia och lite teoretisk kunskap. Vem bakar den perfekta polkagrisen? Vem har en framtid som sockerbagare och vem bör bliva vid sin läst?

FLYG & RACING NÄSTAN PÅ RIKTIGT:
Flygsimulator
Denna unika upplevelse genomförs på Arlanda Flygplats. Ni delas in i olika grupper. Där en grupp får flyga med hjälp av en simulator och en annan grupp får vara med om en nödsituation i kabinen. Sedan byts grupperna av, så alla får pröva på allt. Eventet är en övning på hur man reagerar och kommunicerar i en nödsituation. Samtidigt som ni får en spännande upplevelse om hur man manövrerar ett stort passagerarflygplan i verklig miljö.
Simulatorracing
Racing simulator kan ses som en social variant på go-cart med väldigt hög realism och där man undviker svettiga overaller och hjälmar. Dessutom är risken för skador noll, det är skonsamt för miljön och man kan ta sig ett glas vin/öl/drink om man önskar – vilket förstås påverkar dina varvtider. Vill du ha en verklig utmaning rekommenderar vi att du provar på dessa simulatorer. De är så nära verklig racing du kommer i Stockholm.  Flera av förarna i Sveriges racingelit kan ses i våra simulatorer från tid till annan.
FILM, MUSIK & DANS: (Stjärna för en dag?)
Argentinsk afton med dans
Ni anländer till restaurangen. Där ni först samlas i baren för att avnjuta en fördrink medan ni bekantar er med kvällens tangoinstruktörer.
Tangokurs
Under den... Under den följande timman guidas ni genom tangons förtrollade värd. Alla kommer att få lära sig grunderna i tangon. Utan att ni har någon som helst erfarenhet av dans lovar vi att ni får uppleva magin, passionen och lekfullheten i tangon.

Därefter servers ni ett glas argentinskt vin i väntan på att middagen dukas fram.
Spela in er egen musikvideo
Spela in er egen musikvideo med kollegorna, ett mycket socialt och uppskattat event. Studiolokalen på 130 kvadratmeter ligger mitt i city. I lokalen finns studios, sångbås på 40 kvadrat, massiv klädkammare fylld med rekvisita, relaxrum och kök. Ni har fri tillgång till hela lokalen under eventets gång. Under tiden mixen färdigställs har ni möjlighet att träna in några sköna moves och välja scenkläder i den omfattande garderoben inför videoinspelningen. Er färdiga CD spelas upp i filmstudion och ni mimar och rör er i takt med musiken och er egen skönsång.
Filmgala ett kreativt event
Spela in en kortfilm med kollegorna. Ni ligger bakom koncept, storyboard, regi och såklart skådespelarinsatserna. Till kvällens middag blir det förevisning med glada skratt och prisutdelning koncept, storyboard, regi och såklart skådespelarinsatserna.
Är ni ute efter en aktivitet där kreativiteten står i centrum behöver ni inte leta längre.

OBS! Stor efterfrågan under högsäsongerna –
Var ute i god tid med förfrågan och föreslå gärna minst två datum för Er aktivitet!

PR Events, tel: 0760-246 100, e-mail: info@pr-events.se

 
 
 

Hem